Kamer verhuren

Verhuur gratis je kamer via Kamers.nl én Huurwoningen.nl

Snel en eenvoudig je kamer verhuren? Dat kan! Plaats een advertentie op Kamers.nl via het platform van Huurwoningen.nl, de grootste huurwoningenmarktplaats van Nederland. Je advertentie wordt vervolgens op beide platforms geplaatst. Zo bereik je een enorme groep mensen die op zoek is naar een kamer, studio of appartement in jouw regio.

Via Kamers.nl en Huurwoningen.nl zoeken duizenden (internationale) studenten, expats en starters dagelijks naar een kamer of studio. Wil je een kamer verhuren, dan is een betrouwbare kandidaat dus snel gevonden!

Een kamer verhuren: hoe het werkt

Met name in de grote steden is de vraag naar studentenkamers, studio’s en appartementen erg groot. Toch kan het lastig zijn om de juiste kandidaat te vinden. Daarom brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Verhuur je bijvoorbeeld een kamer of studio in Amsterdam, dan zorgen wij ervoor dat jouw woning onder de aandacht wordt gebracht van studenten die in Amsterdam een plekje zoeken.

Dat doen we door jouw kamer te tonen op de overzichtspagina’s van alle woningen in een stad, maar ook door onze e-mailmatching. Wie een kamer zoekt, kan eenvoudig een zoekprofiel aanmaken. Voldoet de kamer of studio die jij geplaatst hebt aan het zoekprofiel van een woningzoekende, dan sturen we de link naar jouw advertentie door. Zo bereik je niet alleen de meeste mensen, maar ook de juiste doelgroep.

Een advertentie plaatsen

Een kamer verhuren via Kamers.nl kan door een account aan te maken op Huurwoningen.nl. Via daar plaats je je woning eenvoudig door. Zo hoef je maar één advertentie aan te maken en ontvang je reacties van woningzoekenden van beide platforms in één inbox. Ook reageren op geïnteresseerden gaat makkelijk via huurwoningen.nl. Je ontvangt automatisch de contactgegevens van huurders, zodat je eenvoudig contact met ze kan opnemen. Zo plan je in no-time bezichtigingen in en stel je contracten op.

Wil je een woning plaatsen? Ga naar Huurwoningen.nl/huis-verhuren, vul je postcode en je huisnummer in, geef informatie over de kamer die je wilt verhuren en vink Kamers.nl aan. Je kamer, studio of appartement wordt - na verificatie - direct door duizenden woningzoekenden gevonden. Zowel op Kamers.nl áls op Huurwoningen.nl.

© 2012-2021 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Blaak 555, 3011 GB Rotterdam | KvK-nummer 24426419