Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws over studentenkamers, huurprijzen, studentensteden en andere opvallende feiten en nieuwtjes over studentenhuisvesting.

Nationale ombudsman: communicatie DUO richting studenten moet snel beter

15 uur geledenDe Nationale ombudsman heeft onderzoek gedaan naar de manier waarop DUO informatie verstrekt. Wat blijkt? De huidige gebrekkige en onduidelijke manier van communiceren zorgt ervoor dat studenten makkelijker een betalingsachterstand oplopen doordat belangrijke informatie niet duidelijk of volledig overkomt. De ombudsman roept DUO op om de communicatie richting studenten snel te verbeteren. Hoe komt het dat zoveel oud-studenten een betalingsachterstand opbouwen en wat kun je zelf doen om dit te voorkomen?

Zes planten die bestand zijn tegen het studentenleven

5 dagen geledenHet is lente! De zon schijnt en de vogeltjes fluiten. Omdat het nog best fris is buiten of omdat je soms ook gewoon moet blokken, is het een goed idee om de lente naar binnen te halen. Dat doe je natuurlijk door planten neer te zetten! Aangezien planten en studenten doorgaans niet de beste combinatie zijn hebben wij zeven planten voor je opgezocht die zelfs het barre leven op een studentenkamer doorstaan.

Ouder nieuws

© 2012-2017 Kamers