Pijnacker

Kamers Pijnacker

Er is 1 kamer te huur in Pijnacker. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 1.

Filter 1 kamers

Kamer | Oude Leedeweg, Pijnacker (Oude Leede / Zuidpolder)

Oude Leedeweg, Pijnacker

Drie studenten in Oude Leede te Pijnacker zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot! Er komt namelijk een kamer vrij per 8 februari 2021 en we houden da…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Pijnacker?

Gratis het meest recente aanbod binnen Pijnacker ontvangen?

Oproepen in Pijnacker

Op zoek naar een kamer in Pijnacker? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Pijnacker

Een kamer in Pijnacker vind je snel en lekker eenvoudig op Kamers.nl. Wij bieden een veelzijdig aanbod aan verschillende type kamers in dit dorp. Gebruik verschillende filters zodat alleen kamers vertoond worden die aan jouw wensen voldoen. Is de kamer geschikt en ben je nieuwsgierig geworden? Dan hoef je enkel een bezichtiging te plannen. Geen tijdrovende en lastige procedures dus. Wie weet verhuis jij deze maand nog!

Studentenkamers te huur in Pijnacker

Pijnacker is een dorp gelegen tussen Den Haag en Rotterdam in. Het is sinds 2002 onderdeel van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Voor deze tijd was Pijnacker een zelfstandige gemeente. Het bestaat uit negen woonwijken waarvan er twee in aanbouw zijn. Het dorp heeft een grote verscheidenheid aan voorzieningen waaronder een modern ingericht winkelcentrum en meerdere sportverenigingen. Daarnaast heeft Pijnacker gezellige uitgaansgelegenheden om stoom af te blazen. Voor studenten die graag de buitenlucht opzoeken is er een behoorlijke groenvoorziening vlakbij de bebouwing zowel bedoeld voor sportieve als recreatieve doeleinden. Bekijk snel ons aanbod en vind jouw studentenkamer te huur in Pijnacker!

Door de gunstige ligging zijn de grote steden Den Haag en Rotterdam eenvoudig bereikbaar vanuit Pijnacker. Met de rijkswegen A12 en A13 in de buurt zijn deze steden, maar ook Utrecht, goed aan te reizen. De N470 vormt een provinciale weg tussen Zoetermeer, Pijnacker-zuid en Delft, met een aftakking naar Rotterdam. Pijnacker is ook uitstekend bereikbaar met de Randstadrail.

© 2012-2021 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419