Noordwijk

Kamers Noordwijk

Er zijn 2 kamers te huur in Noordwijk. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

2 kamer appartement | Vuurtorenplein, Noordwijk (De Noord)

Vuurtorenplein, Noordwijk

Tijdelijk te huur tot 28 maart 2021 Hier kunt u wonen op steenworp afstand van strand, zee en duinen. ’s Avonds nog even een wandeling over de boulev…

2 kamer appartement | Egbert de Grootstraat, Noordwijk (De Noord)

Egbert de Grootstraat, Noordwijk

Knus zomerhuis op Noordwijk aan Zee op steenworp afstand van het strand, de boulevard, de duinen en de zee. Door de centrale ligging zijn de winkelst…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Noordwijk?

Gratis het meest recente aanbod binnen Noordwijk ontvangen?

Oproepen in Noordwijk

Op zoek naar een kamer in Noordwijk? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Noordwijk

Snel een kamer te huur Noordwijk vinden? Dat is eenvoudig op Kamers.nl! Wij bieden een ruim aanbod kamers in Noordwijk die te huur staan. Op onze website kan je snel zoeken naar kamers door de filtercriteria te gebruiken. Geef bijvoorbeeld jouw prijsklasse aan. Op het moment dat je een geschikte kamer hebt gevonden, kan je direct een bezichtiging plannen.

Studentenkamers in Noordwijk

Het dorp Noordwijk ligt in de provincie Zuid-Holland. Het heeft een leuk winkelcentrum met veel verschillende winkels. Verder zijn er verschillende culturele instellingen en sportclubs gevestigd. Veel mensen gaan in Noordwijk wonen om het feit dat het vlakbij het strand ligt en dat je in de omgeving prachtig kunt mountainbiken en joggen. Daarnaast bent je zo in de grote stad Leiden. Studentenkamers in Noordwijk die te huur staan, vind je het snelste op Kamers.nl.

Met de auto bereik je Noordwijk via regionale wegen. De dichtsbijzijnde autosnelweg is de A44. Er bevindt zich geen treinstation in Noordwijk, maar er rijden verschillende bussen door het dorp die Noordwijk verbinden met omliggende plaatsen.

© 2012-2020 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419