Naarden

Kamers Naarden

Er zijn 2 kamers te huur in Naarden. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

2 kamer woning | Zwarteweg, Naarden (Ministerpark)

Zwarteweg, Naarden

Woonhuis O/G bied te huur aan: Aan de rand van het spiegel ligt dit zonnige 2-kamer appartement. Het appartement is recentelijk van binnen geschilder…

2 kamer appartement | Marktstraat, Naarden (Naarden Vesting)

Marktstraat, Naarden

Dit kant en klare 2 kamer appartement betreft een woonkamer cq keuken van 25 m2. keuken is netjes en zit een koelkast in en een keramische kookplaat..…

Gratis het meest recente aanbod binnen Naarden ontvangen?

Oproepen in Naarden

Op zoek naar een kamer in Naarden? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer te huur Naarden

Op Kamers.nl vind je een compleet aanbod aan kamers te huur in Naarden, gelegen in de buurt van Huizen. Om het aanbod te specificeren kan je gebruik maken van de filtercriteria. Op Kamers.nl vind je voor ieder wat wils! Heb je een leuke kamer in Naarden gevonden? Maak een afspraak online zodat je binnen enkele dagen jouw toekomstige kamer kunt bekijken.

Studentenkamers in Naarden

De vestigingsstad Naarden ligt in de provincie Noord-Holland. De stad is bekend om zijn prachtige stervorm. In het centrum van Naarden zijn veel bijzondere winkeltjes waar je leuk kunt shoppen. Je kunt er ook heerlijk op een terrasje zitten of uit eten gaan in een van de restaurants die de stad rijk is. Naast Naarden ligt het Naarderbos dat een recreatiegebied is waar je ook een golfbaan en jachthaven vindt. Een ideale plek dus voor een hardstuderende student om te wonen!

De autosnelweg A1 loopt langs Naarden heen en de plaats is dan ook uitstekend per auto te bereiken. Met het openbaar vervoer kan je Naarden bereiken met de bus of met de trein. Het treinstation van Naarden ligt aan de spoorlijn Amsterdam – Amersfoort.

© 2012-2017 Kamers