Meppel

Kamers Meppel

Er zijn 2 kamers te huur in Meppel. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

2 kamer appartement | Heerengracht, Meppel (Centrum)

Heerengracht, Meppel

Omschrijving LUXE APPARTEMENT TE HUUR AAN ZUIDEINDE/HEERENGRACHT TE MEPPEL INTERESSE U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op…

1 kamer appartement | Zuideinde, Meppel (Centrum)

Zuideinde, Meppel

LEUKE STUDIO MET EIGEN KEUKEN IN HET CENTRUM VAN MEPPEL INTERESSE? U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb i…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Meppel?

Gratis het meest recente aanbod binnen Meppel ontvangen?

Oproepen in Meppel

Op zoek naar een kamer in Meppel? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Meppel

Op onze website vind je een gevarieerd aanbod aan kamers in Meppel. Zoek je een kamer te huur in Meppel? Dan ben je op Kamers.nl aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat je een passende kamer in Meppel vindt. Doe direct een zoekopdracht en maak gebruik van de filtercriteria om het aanbod kamers in Meppel te specificeren.

Studentenkamers in Meppel

Meppel is een stad in de provincie Drenthe. Ondanks dat het een kleine plaats is, heeft Meppel veel bezienswaardigheden. Zo heeft Meppel een prachtige, historische binnenstad waar de Grote Kerk uit de 15e en 16e eeuw staat. In het centrum vind je veel winkels, restaurants, een bioscoop en uitgaansgelegenheden. Gedurende het jaar zijn er verschillende evenementen, zoals Donderdag Meppeldagen en het Grachtenfestival. Studentenkamers in Meppel vinden? Voer nu direct een zoekopdracht uit!

De autosnelweg A32 loopt door Meppel heen, dus de plaats is erg goed te bereiken. Er is ook een treinstation aan de lijn Leeuwarden – Zwolle. Vanuit Zwolle heb je rechtstreekse verbindingen naar Amsterdam en Utrecht. Een uitgebreid busnetwerk zorgt ervoor dat Meppel is verbonden met omliggende plaatsen.

© 2012-2021 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419