Gemert

Kamers Gemert

Er is 1 kamer te huur in Gemert. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 1.

Filter 1 kamers

Kamer | Erf, Gemert (Gemert-Oost)

Erf, Gemert

Per direct hebben we een leuke woonruimte beschikbaar in Gemert. Het betreft een nette woning met tuin midden in een woonwijk. Je krijgt twee ruimtes …

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Gemert?

Gratis het meest recente aanbod binnen Gemert ontvangen?

Oproepen in Gemert

Op zoek naar een kamer in Gemert? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Gemert huren

Op Kamers.nl vind je kamers in Gemert in verschillende prijsklassen. Je kunt een zoekopdracht uitvoeren en met de zoekopties aangeven wat voor soort kamer in Gemert je zoekt. Vervolgens krijg je een totaal aanbod te zien dat op jouw wensen is afgestemd. Je kunt de verschillende kamers in Gemert bekijken en als je een geschikte kamer hebt gevonden, kan je direct een bezichtiging plannen.

Studentenkamers in Gemert

Gemert is een plaats in de provincie Noord-Brabant. Het mooie Riddersplein vormt het stadshart van het dorp en je vindt hier ook het kasteel en een aantal gezellige kroegen. In de straten rondom het plein vind je veel winkels. Wil je even van het zonnetje genieten, dan kan je op een van de terrasssen plaatsnemen. In de omgeving van Gemert liggen veel natuurgebieden en bossen waar je tal van recreatiemogelijkheden heeft en mooie fiets- en wandeltochten kunt maken. Voor een studentenkamer te huur in Gemert bekijk je het aanbod op Kamers.nl.

Kom je met de auto? Dan bereik je Gemert via de autosnelweg A50 en via regionale wegen. Een uitgebreid busnetwerk zorgt voor verbindingen met de andere plaatsen in de buurt.

© 2012-2019 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419