Geleen

Kamers Geleen

Er is 1 kamer te huur in Geleen. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 1.

Filter 1 kamers

2 kamer woning | Haspengouw, Geleen (Geleen-Noord)

Haspengouw, Geleen

Luxe 3 kamer appartementen met eigen parkeerplaats en buitenberging aan de Haspengouw in de jonge wijk "De Haese" in Geleen. Bestaande uit e…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Geleen?

Gratis het meest recente aanbod binnen Geleen ontvangen?

Oproepen in Geleen

Op zoek naar een kamer in Geleen? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Geleen

Een kamer in Geleen vind je probleemloos op Kamers.nl. Wij bieden je een ruim aanbod aan diverse kamers in Geleen en je kunt gebruik maken van de handige zoekopties. Zo kan je bijvoorbeeld aangeven in welke prijsklasse je een kamer in Geleen hoopt te vinden. Door ons ruime aanbod kamers is er voor ieder wat wils. Heb je een leuke kamer gevonden en is de kamer betaalbaar? Plan dan direct een bezichtiging om zo de kamer voor het eerst in levenden lijve te zien!

Studentenkamers Geleen

Geleen is een plaats in de provincie Limburg, omringd door steden als Heerlen. De plaats staat bekend om de kolenmijn Maurits. Verder kan je een filmpje pakken in de grote bioscoop Foroxity en de gezellige barretjes en kroegjes induiken na een dag lang hard studeren. Geleen is een echte sportplaats met veel verenigingen en voorzieningen op sportgebied, dus ook de sportieve student komt aan zijn trekken in dit mooie plaatsje. In de buurt van Geleen ligt Nationaal Park Hoge Kempen waar je prachtig kunt wandelen en fietsen. Een studentenkamer in Geleen vind je ongetwijfeld op Kamers.nl!

Je bereikt Geleen met de auto via de A76 en A2. Geleen bezit twee treinstations aan de spoorlijnen Maastricht – Sittard en Heerlen – Sittard. Een busnetwerk verzorgt verbindingen met omliggende plaatsen.

© 2012-2020 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419