Ede

Kamers Ede

Er zijn 2 kamers te huur in Ede. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

1 kamer appartement | Nieuwe Maanderbuurtweg, Ede (Hoogbouw-Zuid)

Nieuw
Nieuwe Maanderbuurtweg, Ede

Per direct komt er een zelfstandige 2 studio vrij, gelegen op de begane grond in het appartementencomplex aan de Nieuwe Maanderbuurtweg 46, in Ede. D…

2 kamer appartement | Nettelhorst, Ede (De Horsten)

Nettelhorst, Ede

Te huur per 1 juli: Appartement in de wijk Veldhuizen in de plaats Ede. Gelegen naast diverse snelwegen en in de buurt van (hoge)scholen, winkelcentra…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Ede?

Gratis het meest recente aanbod binnen Ede ontvangen?

Oproepen in Ede

Op zoek naar een kamer in Ede? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Ede

Ede is een middelgrote plaats in de provincie Gelderland. Op Kamers.nl vind je hier een ruim aanbod aan kamers te huur. Je vindt snel de beschikbare kamers door een zoekopdracht te doen en daarbij gebruik te maken van de superhandige filters. Op onze website staan allerlei soorten kamers in Ede in verschillende prijsklassen. Ook kan je aangeven of je de douche wilt delen, of je in een huis wilt waar gerookt wordt en in welke wijk de woning zich moet bevinden.

Studentenkamers in Ede

De middelgrote plaats Ede ligt in de provincie Gelderland. Ede ligt in een bosrijke omgeving, naast het Nationaal Park Hoge Veluwe. Je kunt er heerlijk joggen, fietsen en paardrijden. In het centrum van Ede vind je een ruim aanbod aan winkels, restaurants en culturele instellingen. Je kunt kiezen voor kamers in Ede in één van de zeven wijken. Kijk voor het aanbod aan studentenkamers op onze site en voor je het weet ben je de nieuwe bewoner van een studentenkamer in prachtig Ede.

De autosnelwegen A30 en A12 lopen langs Ede heen, waardoor de plaats goed te bereiken is per auto. Verder bevindt zich in Ede een treinstation met snelle verbindingen naar onder meer Arnhem en Utrecht.

© 2012-2020 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419