Echt

Kamers Echt

Er zijn 2 kamers te huur in Echt. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

1 kamer appartement | Kapelaan Goossensstraat, Echt (Echt Centrum)

Nieuw
Kapelaan Goossensstraat, Echt

Indeling Begane grond: Gezamenlijke entree, ruimte om fietsen te stallen. Toegang tot de kelder waar de wasmachines en droger gesitueerd zijn. Eerste…

Kamer | Bovenste straat, Echt (Echt Centrum)

Bovenste straat, Echt

Midden-Limburg 1 pers. kamer te huur in centrum van Echt Per direct hebben we weer een kamer vrij voor 1 net persoon midden in 't centrum van Echt. D…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Echt?

Gratis het meest recente aanbod binnen Echt ontvangen?

Oproepen in Echt

Op zoek naar een kamer in Echt? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Echt

Een uitgebreid aanbod aan kamers in Echt vind je natuurlijk op Kamers.nl, zonder twijfel de meest uitgebreide kamersite in Nederland. Wij raden je aan gebruik te maken van de zoekopties, waarmee jij jouw woonwensen heel simpel en gedetailleerd kunt aangeven. Geef bijvoorbeeld aan in welke prijsklasse je zoekt of wat de oppervlakte van jouw toekomstige kamer in Echt moet zijn. Zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Studentenkamers in Echt

Echt is een dorp, in de buurt van Susteren, dat deel uitmaakt van de gemeente Echt-Susteren in de provincie Limburg. In de gemeente vind je veel voorzieningen, zoals winkels, een bioscoop, een middelbare school, restaurants en sportvoorzieningen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je naast studeren je zou gaan vervelen. Echt is fraai en landelijk gelegen, je vindt er veel natuur. Zo zijn er in de omgeving veel wandel-, fiets- en wandelpaden. Het dorp heeft een gezellig uitgaansleven met een aantal kroegen en twee discotheken. Vind een studentenkamer te huur in Echt die aan al jouw studentenwensen voldoet op Kamers.nl!

Met de auto bereik je Echt via regionale wegen of via de autosnelweg A2. Er bevindt zich ook een treinstation in het dorp met goede verbinden naar het noorden en het zuiden. Een busnetwerk zorgt voor verbindingen met omliggende plaatsen.

© 2012-2021 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419