Bilthoven

Kamers Bilthoven

Er zijn 2 kamers te huur in Bilthoven. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

2 kamer appartement | De Hooghlaan, Bilthoven (Bilthoven-Noord)

Nieuw
De Hooghlaan, Bilthoven

Zoekt u ruimte, rust en privacy dan is wonen in Serviceflat Pieter de Hooghflat iets voor u. De serviceflat is gelegen in een schitterende rustige omg…

2 kamer appartement | Putterlaan, Bilthoven (Bilthoven-Zuid)

Putterlaan, Bilthoven

HousingXL biedt te huur aan: 2 kamer appartement in het centrum van Bilthoven dichtbij openbaar vervoer en winkels Huurprijs € 920,00 Servicekosten in…

Gratis het meest recente aanbod binnen Bilthoven ontvangen?

Oproepen in Bilthoven

Op zoek naar een kamer in Bilthoven? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Bilthoven

Ben je op zoek naar een kamer te huur in Bilthoven? Op Kamers.nl kan je een zoekopdracht uitvoeren en de zoekopties gebruiken om jouw voorkeuren aan te geven. Kamers.nl helpt je graag met het vinden van de juiste kamer in Bilthoven. Heb je een kamer in Bilthoven gevonden die geschikt is? Plan dan direct een bezichtiging.

Studentenkamer te huur in Bilthoven

Bilthoven is een dorp in de provincie Utrecht. Het dorp ligt in een prachtige omgeving vol met natuur en bossen met veel fiets- en wandelpaden. Bilthoven heeft een centrum met een aantal winkels, kroegjes en restaurants. Er bevindt zich ook een grote golfbaan. Bilthoven biedt veel soorten verschillende studentenkamers. Bekijk daarom ons aanbod aan betaalbare studentenkamers in Bilthoven.

De autosnelwegen A27 en A28 lopen vlak langs Bilthoven heen. Verder beschikt de plaats over een treinstation aan de lijn Utrecht – Amersfoort.

© 2012-2017 Kamers