Aalsmeer

Kamers Aalsmeer

Er is 1 kamer te huur in Aalsmeer. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 1.

Filter 1 kamers

Kamer | Linnaeuslaan, Aalsmeer (Zuid III)

Linnaeuslaan, Aalsmeer

Te huur gemeubileerde van circa 15 m2 iedere kamer is voorzien van een eigen wastafel. De keuken die is voorzien van een koelkast / vriezer, afwasmac…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Aalsmeer?

Gratis het meest recente aanbod binnen Aalsmeer ontvangen?

Oproepen in Aalsmeer

Op zoek naar een kamer in Aalsmeer? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Aalsmeer

Een geschikte kamer in Aalsmeer vind je ongetwijfeld op Kamers.nl. Wij bieden een zeer ruim aanbod kamers in Aalsmeer waarin je handig kunt zoeken met behulp van de zoekopties. Wel of niet een kamer waar gerookt wordt, een maximale huurprijs, een minimaal oppervlakte: je kan het allemaal heel eenvoudig aangeven zodat je alleen de kamers te zien krijgt die voldoen aan jouw wensen.

Studentenkamers in Aalsmeer

Aalsmeer is een dorp in de provincie Noord-Holland. De wereldberoemde bloemenveiling in het dorp trekt elk jaar duizenden mensen. Aalsmeer heeft een modern winkelcentrum met veel winkels, restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Op het gebied van sport is er ook van alles te doen. Het dorp grenst aan de Westeinder Plassen waar veel watersport mogelijkheden zijn. Je kunt in de omgeving ook prachtige fiets- en wandeltochten maken. Aalsmeer is zeker een prachtige plek om als student je studententijd door te brengen. Zoek je een studentenkamer te huur in bloeiend Aalsmeer? Bekijk direct het uitgebreide aanbod.

Per auto bereik je Aalsmeer via de autosnelweg A4. Een uitgebreid busnetwerk verbindt het dorp met steden als Amsterdam en Haarlem.

© 2012-2020 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419