Over Kamers.nl

Kamers.nl (onderdeel van TreeHouse B.V.), is dé website voor studenten en starters die op zoek zijn naar een geschikte kamer, studio of appartement. De website heeft als doel een zo volledig mogelijk overzicht aan studentenkamers, studio’s en appartementen te huur aan te bieden.

Het platform werkt als een marktplaats: verhuurmakelaars en particuliere verhuurders plaatsen hun aanbod zelf op onze website, woningzoekenden kunnen dit aanbod bekijken en hierop reageren. Kamers.nl is dus géén makelaar, verhuurder of aanbieder van woonruimtes. De verhuurder kiest zelf een huurder, daar hebben wij als platform geen invloed op.

Wat doet Kamers.nl voor jou?

We maken zoeken makkelijk

Kamers.nl brengt aanbieders van kamers, appartementen en studio’s en woningzoekenden bij elkaar. Op ons platform kun je:

  • Al het aanbod gratis bekijken;
  • Gebruik maken van een groot aantal filters, zodat jouw zoekopdracht heel specifiek is afgestemd op jouw wensen en je snel een geschikte woonruimte vindt;
  • Een gratis mail alert instellen, zodat we jou dagelijks of wekelijks op de hoogte kunnen houden van het nieuwste relevante aanbod;
  • Een oproep aanmaken. (Particuliere) verhuurders kunnen jou op deze manier vinden en contact met jou opnemen. Zo worden de rollen omgedraaid!

Met een Premium account kun je direct in contact komen met de verhuurder van de door jou gevonden kamer. Je kunt dan met deze verhuurder een afspraak maken om de woonruimte te bezichtigen of om meer informatie in te winnen.

We houden het aanbod actueel

Het kan voorkomen dat een kamer is verhuurd op het moment dat jij via onze website reageert. De verhuurder heeft dan misschien nét een huurder gevonden en de kamer nog niet afgemeld. We doen ons uiterste best om het aanbod op Kamers.nl zo actueel mogelijk te houden om te voorkomen dat jij achter het net vist. Ons team zorgt er dagelijks voor dat het aanbod goed wordt gemonitord. Zie je toch nog een advertentie staan van een kamer die niet meer beschikbaar is? Dan kun je dit op dezelfde pagina aan ons doorgeven, wij halen de advertentie dan zo snel mogelijk offline.

We helpen je bij vragen

Heb je vragen over het gebruik van Kamers.nl? Onze klantenservice staat je graag te woord. We zijn telefonisch bereikbaar, maar ook per mail. Houd in gedachten dat we geen specifieke vragen over kamers kunnen beantwoorden, daarvoor kun je contact opnemen met de verhuurmakelaar of particuliere verhuurder.

© 2012-2021 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419