The Student Hotel is hard op weg een succes te worden. Nadat vorig jaar in september Rotterdam al werd verblijd met een uniek Student Hotel, volgt nu Amsterdam. De Amsterdamse vestiging is te vinden in de Jan van Galenstraat in Amsterdam West en heeft de beschikking over 709 kamers.

Eigen badkamer

Het Student Hotel is vooral bedoeld voor internationale studenten die enkele maanden of langer in Nederland verblijven voor hun studie. De kamers in Amsterdam zijn niet spotgoedkoop maar ze bieden dan ook wel enkele unieke voorzieningen. Wat te denken van een fitnessruimte, bibliotheek, studieruimte, uitleenfiets, gratis wifi, restaurant inclusief goedkope daghappen, water/gas/licht, volledig gemeubileerde kamers en een eigen badkamer.

Prijskaartje

Er zit dus wel een prijskaartje aan. Zo kan de maandelijkse huur oplopen van minimaal 595 euro tot 925 euro. De prijs varieert onder andere aan de hand van de grootte kamer, het aantal maanden dat de kamer gehuurd wordt en of wordt gekozen voor een 1 of 2-persoonsbed. De kamers in het Amsterdamse hotel zijn meteen erg in trek. Houd er bovendien rekening mee dat kamers niet voor slechts een nacht geboekt kunnen worden.