The Student Hotel in Rotterdam loopt als een trein! De 250 kamers zijn doorgaans allemaal bezet door zowel Nederlandse als buitenlandse studenten. Het is overduidelijk dat studenten graag een kamer boeken in dit unieke hotel.

Studentenhotel met stijl

En waarom ook niet! Het hotel heeft tenslotte alles in huis waar je als student maar van kan dromen. Prachtige gemeubileerde kamers met eigen badkamer. In een deel van de studentenkamers is een keuken aanwezig, bij de overige kamers deel je de keuken met mede-studenten en kan je wellicht wat leren van elkaars kookkunsten. Er is een bibliotheek, fitnessruimte, wasserette, eetcafe en zelfs een gameroom. Dus ja, als je moet kiezen tussen een smoezelig kamertje in een studentenflatje of een ruime studentenkamer midden in het centrum van Rotterdam, dan is de keus snel gemaakt.

Huurprijs per nacht of maand

Natuurlijk betaal je geen dumpprijzen voor een dergelijke kamer. Voor minimaal 650 euro per maand kan je terecht in The Student Hotel. Kamers zijn te huren voor één nacht tot de duur van twee semesters. Een oneindig verblijf zit er helaas niet in, al zouden veel studenten dat wel zien zitten.

Nieuwe vestigingen Student Hotel

Het succes van The Student Hotel krijgt zeker een vervolg in andere studentensteden in Nederland. In Amsterdam zal deze zomer een identiek hotel worden geopend met maar liefst 700 kamers. Ook Den Haag zal over een jaar een Student Hotel openen. De plannen liggen klaar om het concept in Groningen, Eindhoven en Enschede neer te zetten. Bovendien zal het Rotterdamse Student Hotel verder worden uitgebreid. Bedoeling is dat de verschillende studentenhotels in Nederland onderdak zullen bieden aan 5000 studenten.