Slapen in de kamer waar jouw favoriete artiest de nacht heeft doorgebracht? Misschien is dit in de nabije toekomst geen utopie meer. Want er zijn plannen om een hotel te bouwen naast poptempel Paradiso in [Amsterdam](http://www.kamers.nl/huren/amsterdam].

Kamers in stijl Paradiso

De bedoeling van Bureau SLA, Converse DC, Paradis en Conscious Hotels is dat het hotel een verlengde wordt van het fameuze poppodium. Dus naast kamers kan er eventueel ook een ticketshop verschijnen of een coffeecorner à la Paradiso. Het belangrijkste voor de betrokken partijen is dat het hotel geen tweede Planet Hollywood wordt, maar geheel in de look en feel van Paradiso blijft. Iemand die graag naar Paradiso gaat om zijn of haar favoriete band of artiest te zien, zou zich ook thuis moeten voelen in het hotel.

Kamer huren van favoriete artiest

Veel mensen zouden er heel wat voor over hebben om een nachtje te kunnen slapen in hetzelfde bed als de artiesten die in Paradiso gespeeld hebben. Wellicht is dit dus binnenkort mogelijk. Particulieren kunnen dan een hotelkamer huren in het nog te bouwen hotel. Nog onbekend is welke prijzen gehanteerd zullen worden.