Zwijndrecht

Kamers Zwijndrecht

Er is 1 kamer te huur in Zwijndrecht. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 1.

Filter 1 kamers

2 kamer appartement | Afslag, Zwijndrecht (Voormalig veilingterrein)

Afslag, Zwijndrecht

Huurprijs is ex gas/water/licht. Minimale huurtermijn is een jaar, op zoek naar langer. De woning is per direct beschikbaar. Borg bedraagt 1 maand huu…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Zwijndrecht?

Gratis het meest recente aanbod binnen Zwijndrecht ontvangen?

Oproepen in Zwijndrecht

Op zoek naar een kamer in Zwijndrecht? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Zwijndrecht

Op zoek naar kamers in Zwijndrecht? Op Kamers.nl kan je eenvoudig zoeken naar kamers in Zwijndrecht. Je kunt het aanbod op jouw voorkeuren afstemmen door gebruik te maken van de filtercriteria. Zo kan je bijvoorbeeld aangeven in welke prijsklasse je een kamer zoekt. Kamers.nl helpt je graag bij het vinden van de geschikte kamer te huur in Zwijndrecht! Verbreed je zoektocht door ook te speuren in Hendrik Ido Ambacht en Puttershoek.

Studentenhuis Zwijndrecht

De stad Zwijndrecht ligt in de provincie Zuid-Holland. Het heeft een sfeervol stadshart met een ruim winkelaanbod en mooie ruime wijken zoals de Europesebuurt en Slagveld. Ideale locaties om een studentenkamer te huren! Zo kan je hier zowel je dagelijkse inkopen doen als winkelen bij bijzondere winkeltjes. Er bevinden zich in het centrum ook veel restaurants en café’s, ook niet onbelangrijk natuurlijk. Op het gebied van cultuur vind je onder andere een bibliotheek, een theater en een bioscoop. Ben je een natuurliefhebber en ga je graag even de deur uit om even bij te komen van een drukke week? In Zwijndrecht vind je veel verschillende stadsparken, dus ook daaraan geen gebrek in groen Zwijndrecht. Studentenkamers te huur in Zwijndrecht vind je op Kamers.nl!

Op kamers wonen Zwijndrecht

Per auto bereik je Zwijndrecht via de autosnelweg A16. De stad heeft een treinstation met zeer goede verbindingen naar onder meer Den Haag, Rotterdam en Leiden.

© 2012-2019 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419