Zutphen

Kamers Zutphen

Er zijn 3 kamers te huur in Zutphen. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 3.

Filter 3 kamers

2 kamer appartement | Rodetorenstraat, Zutphen (Stadskern)

Rodetorenstraat, Zutphen

Midden in het historische centrum van Zutphen in een monumentaal pand bevindt zich dit prachtige 3 kamer appartement. Het appartement beschikt over au…

2 kamer appartement | Turfstraat, Zutphen (Stadskern)

Turfstraat, Zutphen

Prachtig appartement in het centrum van zutphen te huur

1 kamer appartement | Naadzak, Zutphen (Laarstraat en omgeving)

Naadzak, Zutphen

Fantastisch appartement gelegen in een gerenoveerd monumentaal pand op een geweldige locatie midden in het Centrum van Zutphen! Indeling; Gemeenschap…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Zutphen?

Gratis het meest recente aanbod binnen Zutphen ontvangen?

Oproepen in Zutphen

Op zoek naar een kamer in Zutphen? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Zutphen

Een kamer huren in Zutphen doe je het snelste via Kamers.nl. Het is heel simpel: je voert een zoekopdracht uit en geeft aan welke uw eigenschappen voor jou belangrijk zijn. Daarna krijg je een op jouw wensen afgestemd aanbod van kamers te huur in Zutphen te zien. Heb je de geschikte kamer gevonden? Plan dan meteen een afspraak voor een bezichtiging. Interessante kamers en appartementen zijn snel verdwenen dus wees er snel bij! Ook omringende dorpen bieden verschillende mogelijkheden, vergeet dus niet rond te kijken in Warnsveld en Eefde.

Studentenkamers Zutphen

De stad Zuthpen is een Hanzestad die gelegen is in de provincie Gelderland. De stad kent veel historische gebouwen met een toren en wordt daarom ook wel ‘Torenstad’ genoemd. Met 450 rijksmonumenten is Zutphen de belangrijkste monumentenstad in Gelderland. Je vindt er veel middeleeuwse huizen, bijvoorbeeld in de Stadskern of de Laarstraat. In de omgeving van Zutphen liggen een aantal natuurgebieden waaronder de Veluwezoom. Natuurlijk zijn er ook de nodige café's en terrasjes. Als student woon je hier in een schitterende omgeving terwijl je met de trein binnen korte tijd in steden als Arnhem en Nijmegen bent. Je geniet dus de voordelen van rust en nabije stadsdrukte. Ideaal! Kijk op Kamers.nl en je weet direct of er een interessante studentenkamer beschikbaar is in Zutphen.

Op kamers gaan Zutphen - Gezellig in de natuur

Zutphen is met de auto te bereiken via verschillende regionale wegen. Vanaf het station van Zutphen vertrekken er 12 treinen per uur in de richting van Arnhem-Nijmegen, Winterswijk en Deventer-Zwolle.

© 2012-2020 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419