Wolfheze

Kamers Wolfheze

Er zijn 2 kamers te huur in Wolfheze. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

1 kamer appartement | Parallelweg, Wolfheze (Wolfheze)

Parallelweg, Wolfheze

Nabij centrum en openbaar vervoer gelegen 2-kamer appartement in keurig onderhouden appartementencomplex. Indeling; Ruime woonkamer met open keuken vo…

1 kamer woning | Parallelweg, Wolfheze (Wolfheze)

Parallelweg, Wolfheze

Nabij centrum en openbaar vervoer gelegen 2-kamer appartement in keurig onderhouden appartementencomplex. Indeling; Ruime woonkamer met open keuken vo…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Wolfheze?

Gratis het meest recente aanbod binnen Wolfheze ontvangen?

Oproepen in Wolfheze

Op zoek naar een kamer in Wolfheze? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Wolfheze

Kamers.nl biedt je een compleet aanbod aan kamers in Wolfheze. Ben je op zoek naar een kamer te huur in Wolfheze? Voer dan nu direct een zoekopdracht uit en maak gebruik van onze handige zoekopties. Hiermee kan je meteen jouw voorkeuren aangeven, zodat het aanbod op jouw wensen wordt afgestemd. De geschikte kamer in Wolfheze vindt je op Kamers.nl!

Studentenkamers in Wofheze huren

Wolfheze is een klein dorp in de provincie Gelderland, vlakbij Arnhem. Het dorp ligt in een prachtige omgeving met veel natuur. Zo ligt Nationaal Park Hoge Veluwe om de hoek. Hier kan je prachtige wandelingen en fietstochten maken. Wolfheze is een perfect woonplaats voor studenten die een kamer zoeken in een rustige omgeving. Je kunt gebruik maken van de voorzieningen van de grote stad Arnhem, als je behoefte hebt aan een dagje stadsdrukte. Betaalbare studentenkamers in Wolfheze vind je zonder meer op Kamers.nl!

Je bereikt Wolfheze per auto via de autosnelweg A12. Er is een treinstation aan de spoorlijn Utrecht – Arnhem. Verder rijden er bussen door het dorp.

© 2012-2019 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419