Wijk aan Zee

Kamers Wijk aan Zee

Er zijn 2 kamers te huur in Wijk aan Zee. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

Kamer | Verlengde Voorstraat, Wijk aan Zee (Wijk aan Zee)

Nieuw
Verlengde Voorstraat, Wijk aan Zee

Nette gemeubileerde kamer voor 1 persoon Mooi grote badcel, wat je deelt met ander persoon. Ideaal voor student of werkend persoon. Prijs €535 is all …

2 kamer appartement | Voorstraat, Wijk aan Zee (Wijk aan Zee)

Voorstraat, Wijk aan Zee

Volledig gemeubileerd 2-kamer appartement op steenworp van het strand met berging € 975,- all-inn Het 2-kamer appartement met goede indeling, waardoo…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Wijk aan Zee?

Gratis het meest recente aanbod binnen Wijk aan Zee ontvangen?

Oproepen in Wijk aan Zee

Op zoek naar een kamer in Wijk aan Zee? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Wijk aan Zee

Wil je een kamer in Wijk aan Zee huren? Dan ben je bij Kamers.nl absoluut aan het juiste adres! Kamers in Wijk aan Zee zijn veelal goed betaalbaar en het aanbod is zeer gevarieerd. Met de uitgebreide zoekopties vind je direct de kamers die voldoen aan jouw wensen. Heb je een interessante kamer gevonden, onderneem dan gelijk actie en plan een bezichtiging. Voor je het weet is de kamer verhuurd!

Studentenkamer Wijk aan Zee

Wijk aan Zee is een plaats in de provincie Noord-Holland. Het ligt direct aan de Noordzee, wat betekent dat je heerlijk kunt genieten van het strand. In de plaats zelf vind je een aantal winkels, horecagelegenheden en betaalbare restaurants. Meer voorzieningen vind je in het nabij gelegen Beverwijk. Voor studenten is Wijk aan Zee een absolute aanrader! Wie wilt er nu niet zo dicht bij het strand wonen!

Je bereikt Wijk aan Zee via een provinciale weg vanuit Beverwijk. Een uitgebreid busnetwerk zorgt voor verbindingen met omliggende plaatsen zoals IJmuiden.

© 2012-2021 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419