Weesp

Kamers Weesp

Er is 1 kamer te huur in Weesp. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 1.

Filter 1 kamers

2 kamer appartement | Buitenveer, Weesp (Plan Zuid)

Nieuw
Buitenveer, Weesp

Wil je hartje centrum wonen met een centrale ligging ten opzichte van Amsterdam en in een prettige en levendige woonomgeving met alle winkels op loopa…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Weesp?

Gratis het meest recente aanbod binnen Weesp ontvangen?

Oproepen in Weesp

Op zoek naar een kamer in Weesp? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Weesp

Een uitgebreid aanbod aan kamers in Weesp vind je op Kamers.nl. Ons advies: maak gebruik van de handige zoekopties, zodat je heel eenvoudig al jouw woonwensen kunt aangeven. Geef bijvoorbeeld aan in welke prijsklasse je zoekt of wat de oppervlakte van jouw toekomstige kamer in Weesp moet zijn. Binnen enkele seconden weet jij welke kamers er beschikbaar zijn in Weesp en welke interessant genoeg zijn om te gaan bezichtigen.

Studentenkamers in Weesp

De stad ligt in de provincie Noord-Holland. In de omgeving van de plaats vind je veel natuur en wateren, wat het een uitstekend fiets- en wandelgebied maakt. Weesp heeft een historische binnenstad met veel bezienswaardigheden. Het is een gezellige plaats met veel leuke, authentieke straatjes waar je bijzondere winkeltjes vindt, maar de bekende ketens zijn er ook gevestigd. Er is ook een ruim aanbod restaurants en lunchrooms. Wil je een betaalbare studentenkamer in Weesp huren? Bekijk het aanbod dan op Kamers.nl.

Er bevindt zich een groot treinstation in Weesp met goede verbindingen naar onder meer Schiphol, Amsterdam en Utrecht. Met de auto kan je Weesp bereiken via de autosnelwegen A1 en A9.

© 2012-2019 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419