Wageningen

Kamers Wageningen

Er zijn 2 kamers te huur in Wageningen. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

Kamer | Van Uvenweg, Wageningen (Buitenwijk Wageningen-Noord)

Van Uvenweg, Wageningen

Een gemeubileerde kamer en internet wc en douche te gebruiken klein keukentje koelkast magnetron

Gratis het meest recente aanbod binnen Wageningen ontvangen?

Oproepen in Wageningen

Op zoek naar een kamer in Wageningen? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Wageningen

Op zoek naar een mooie kamer te huur in Wageningen, die ook nog steeds betaalbaar is? Kamers.nl biedt een ongekend uitgebreid aanbod kamers in deze fantastische stad! Je vindt op Kamers.nl snel en eenvoudig de kamer die bij jou past door gebruik te maken van de zoekfilters. En natuurlijk kan je gelijk een bezichtiging plannen wanneer je een geschikte kamer hebt gevonden.

Studentenkamers Wageningen

De stad Wageningen ligt in de provincie Gelderland op het punt waar de Veluwerand, de Gelderse Vallei en de Rijn aan elkaar grenzen. Aan natuur en groen dus geen gebrek! In het centrum van Wageningen vind je zowel de bekende winkelketens als lokale winkels. Hier zijn ook veel kroegen en restaurantjes gevestigd. Wageningen staat ook wel bekend als Stad der Bevrijding. Op 5 mei 1945 werd in Hotel de Wereld de capitulatie van de Duitsers een feit. Een historische plek waar je als student alles vindt wat je studentenleven nodig heeft. Een betaalbare kamer en andere grotere steden zoals Arnhem en Utrecht in handbereik.

Je kunt Wageningen via verschillende provinciale wegen bereiken. De autosnelweg A12 ligt vlakbij de stad. Verder deelt Wageningen samen met Ede een treinstation. Bussen verbinden de wijken met elkaar en rijden naar omliggende steden en dorpen.

© 2012-2017 Kamers