Waalwijk

Kamers Waalwijk

Er is 1 kamer te huur in Waalwijk. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 1.

Filter 1 kamers

2 kamer appartement | Wilhelminastraat, Waalwijk (Centrum)

Wilhelminastraat, Waalwijk

Huurprijs is exclusief, huurprijs inclusief voorschot servicekosten, gas, water en electra € 799,- Geen huisdieren toegestaan. Waarborgsom 1,5 x de …

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Waalwijk?

Gratis het meest recente aanbod binnen Waalwijk ontvangen?

Oproepen in Waalwijk

Op zoek naar een kamer in Waalwijk? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Waalwijk

Op Kamers.nl vind je een ruim en divers aanbod aan kamers te huur in Waalwijk. Zoek je een comfortable en betaalbare kamer in Waalwijk? Dan ben je op onze website aan het juiste adres. Je kunt direct een zoekopdracht uitvoeren. Wij raden je aan gebruik maken van de filteropties waarmee je jouw woonwensen kunt aangeven. Een fantastische kamer in Waalwijk gevonden? Dan kan je direct een bezichtiging plannen!

Studentenkamers in Waalwijk

Waalwijk is een stad in de provincie Noord-Brabant, nabij Wijchen. Rondom de stad liggen veel verschillende landschappen waar je uitstekend kunt fietsen en hardlopen. Waalwijk heeft een uitgebreid winkelcentrum waar je ook horecagelegenheden, een theater, een bibliotheek en een zwembad vindt. In de stad zijn ook verschillende stadsparken. Denk je erover een studentenkamer in Waalwijk te huren? Kamers.nl biedt je een uitgebreid aanbod aan in de mooie stad Waalwijk.

Je bereikt Waalwijk met de auto via de autosnelweg A59. Er rijden verschillende buslijnen naar omliggende dorpen en steden.

© 2012-2019 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419