Voorschoten

Kamers Voorschoten

Er zijn 2 kamers te huur in Voorschoten. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

2 kamer appartement | Sir Winston Churchillweg, Voorschoten (Centrum)

Nieuw
Sir Winston Churchillweg, Voorschoten

Just renovated semi-furnished,on the first floor, in the center of Voorschoten,rent is excluding electricity/water/heating/service-&administration, te…

2 kamer appartement | Witte de Withlaan, Voorschoten (Noord-Hofland)

Witte de Withlaan, Voorschoten

Tweekamerappartement in Voorschoten, op de grens van Leiden, vlakbij station de Vink. Winkelgebied de Luifelbaan is op ongeveer 5 minuten fietsafstand…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Voorschoten?

Gratis het meest recente aanbod binnen Voorschoten ontvangen?

Oproepen in Voorschoten

Op zoek naar een kamer in Voorschoten? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Voorschoten

Kamers te huur in Voorschoten vind je probleemloos, snel en gemakkelijk op Kamers.nl. Wij bieden een compleet aanbod kamers in Voorschoten en bovendien kan je op onze website efficiënt zoeken door gebruik te maken van de zoekopties. Uiteraard kan je kiezen tussen verschillende type kamers in verschillende prijsklassen.

Studentenkamers in Voorschoten

Voorschoten is een plaats in de provincie Zuid-Holland. Het heeft een goede ligging. Het ligt zowel vlakbij grote steden als Leiden en Den Haag, maar ook vlakbij de natuur en het strand. Voorschoten heeft een ruim winkelaanbod en er zijn veel horecavoorzieningen. Verder zijn er stadsparken, culturele instellingen en sportclubs. Op zoek naar een betaalbare studentenkamer in Voorschoten? Zoek op Kamers.nl en vind de kamer in Voorschoten die bij jou past!

In Voorschoten bevindt zich een treinstation aan de spoorlijn Leiden – Den Haag. Verder rijden er veel bussen door de plaats. Met de auto kan je Voorschoten bereiken via de A44 en de A4.

© 2012-2019 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419