Voorburg

Kamers Voorburg

Er zijn 2 kamers te huur in Voorburg. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

2 kamer appartement | Ewoudt van der Dussenlaan, Voorburg (Prinsenhof hoogbouw)

Ewoudt van der Dussenlaan, Voorburg

EEN FIJNE 3KAMER APPARTEMENT GELEGEN OP DE BELETAGE IN DE GROENE EN RUSTIGE OMGEVING VAN t LOO IN VOORBURG Het appartement met 2 slaapkamers is voorz…

Kamer | Von Geusaustraat, Voorburg (Voorburg Noord)

Von Geusaustraat, Voorburg

Fully furnished room house with modern furnishing. A bright and contemporary room available for short term rentals starting from 1 day. The room is fu…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Voorburg?

Gratis het meest recente aanbod binnen Voorburg ontvangen?

Oproepen in Voorburg

Op zoek naar een kamer in Voorburg? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Voorburg

Kamers in Voorburg vinden was nog nooit zo eenvoudig! Op Kamers.nl vind je de passende kamer in Voorburg door gebruik te maken van de zoekfilters. Hier vul je bijvoorbeeld de minimum- of maximum huurprijs in of de buurt in Voorburg waar je wilt wonen. Kamers.nl biedt verschillende type kamers in alle wijken van Voorburg aan.

Studentenkamers in Voorburg

Voorburg is een stad in de provincie Zuid-Holland. Het is een voorstad van de stad Den Haag. Je vindt in deze plaats een aantal bezienswaardigheden, zoals de gotische Oude Kerk en het Stadsmuseum. Je vindt in de plaats veel voorzieningen als winkels, restaurants, kroegjes, sportvoorzieningen en culturele instellingen. Verder heeft de plaats veel stadsparken waar je lekker kunt ontspannen of wandelen. Studenten in kamers in Voorburg vind je op Kamers.nl.

Je bereikt Voorburg via de autosnelwegen A4 en A12. Je kunt gebruik maken van het treinstation van Den Haag Laan van NOI. Daarnaast is Voorburg aangesloten op het tram- en busnetwerk.

© 2012-2021 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419