Vlissingen

Kamers Vlissingen

Er is 1 kamer te huur in Vlissingen. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 1.

Filter 1 kamers

1 kamer appartement | Vrijgang, Vlissingen (Oude Binnenstad)

Nieuw
Vrijgang, Vlissingen

Leuke studio in het centrum van Vlissingen op de 2e verdieping met dakterras. Woonruimte met open keuken met kookplaat, magnetron, koelkast. Badkamer …

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Vlissingen?

Gratis het meest recente aanbod binnen Vlissingen ontvangen?

Oproepen in Vlissingen

Op zoek naar een kamer in Vlissingen? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Vlissingen

Kamers.nl is dé website om een passende kamer in Vlissingen te vinden. Begin je zoektocht hier en voer direct een zoekopdracht uit. Zo geef je jouw woonwensen aan met behulp van de filters. Je kan bijvoorbeeld aangeven in welke wijk van Vlissingen je een kamer zoekt. Heb je een geschikte kamer in Vlissingen gevonden? Plan dan direct een bezichtiging.

Studentenkamers Vlissingen

Vlissingen is een stad in de provincie Zeeland, nabij Middelburg. De stad is één van de zeventien beschermde stads- en dorpsgezichten in Zeeland. Vlissingen is erg in trek bij toeristen door zijn mooie boulevards, het strand en de prachtige monumenten in de stad. De maritieme sfeer in de stad is goed te voelen. Zo kan je vanaf de boulevard vaak de beloodsing van boten bekijken. In het centrum van Vlissingen vind je veel leuke winkels en gezellige restaurantjes. Bekijk ons uitgebreide aanbod, voor je het weet heb jij je studentenkamer gevonden!

Per auto bereik je Vlissingen eenvoudig via de autosnelweg A58. Verder bevinden zich er twee treinstations waar stoptreinen en intercity’s stoppen. Een uitgebreid busnetwerk zorgt voor verbindingen met omliggende plaatsen.

© 2012-2019 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419