Veghel

Kamers Veghel

Er is 1 kamer te huur in Veghel. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 1.

Filter 1 kamers

2 kamer woning | H. Hartplein, Veghel (West)

H. Hartplein, Veghel

Huur € 695,- exclusief, ( geen huurtoeslag mogelijk ) €90,- euro voorschot gas/licht/water. Mooi 2-kamer appartement in Veghel gelegen op de eerste v…

Gratis het meest recente aanbod binnen Veghel ontvangen?

Oproepen in Veghel

Op zoek naar een kamer in Veghel? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Veghel

Kamers te huur in Veghel zijn snel en gemakkelijk te vinden op Kamers.nl. Wij bieden een zeer gevarieerd aanbod aan kamers in Veghel en bovendien kan je op onze website efficiënt zoeken door gebruik te maken van de zoekopties. Uiteraard kan je kiezen tussen verschillende type kamers in verschillende prijsklassen. Niets staat je meer in de weg in de zoektocht naar jouw gedroomde kamer in het mooie Veghel!

Studentenkamers in Veghel

Veghel is een dorp in de provincie Noord-Brabant, nabij Eindhoven. De plaats ligt aan het Groene Woud waar je prachtig kunt mountainbiken en wandelen. De sportieve student kan natuurlijk ook joggen in de geweldige omgeving. In het centrum van Veghel vind je een relatief ruim aanbod winkels en horecagelegenheden. Het dorp heeft ook een levendig cultureel leven. Gedurende het jaar vinden er veel evenementen plaats, zoals jazz-festivals en het bekende Slokdarmfestival. Genoeg leven in de brouwerij! Neem daarom eens een kijkje op onze site als je zit te denken aan een studentenkamer in Veghel!

Je bereikt Veghel met de auto via de autosnelweg A50. Verder rijden er verschillende buslijnen door de plaats heen.

© 2012-2017 Kamers