Valkenburg

Kamers Valkenburg

Er is 1 kamer te huur in Valkenburg. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 1.

Filter 1 kamers

2 kamer appartement | Koninginneweg, Valkenburg (Valkenburg)

Koninginneweg, Valkenburg

Net 1 slaapkamer appartement gelegen aan de Koninginneweg in Valkenburg. De woonkamer geniet door de grote ramen van veel lichtinval. De moderne keuke…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Valkenburg?

Gratis het meest recente aanbod binnen Valkenburg ontvangen?

Oproepen in Valkenburg

Op zoek naar een kamer in Valkenburg? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Valkenburg

Ben je je zoektocht begonnen naar een kamer te huur in Valkenburg? Bekijk dan direct het gevarieerde aanbod aan kamers in Valkenburg op Kamers.nl. Met behulp van de filters kan je probleemloos en snel aangeven waaraan jouw gedroomde kamer moet voldoen. Heb je een geschikte kamer in Valkenburg gevonden? Schrijf je dan in en maak een afspraak voor een bezichtiging.

Studentenkamers in Valkenburg

De stad Valkenburg ligt in de provincie Limburg. Valkenburg ligt in een prachtige omgeving met veel natuur. Onder meer hierdoor komen er jaarlijks veel toeristen naar de plaats. Verder heeft Valkenburg veel bezienswaardigheden, zoals verschillende grotten, een groot kuuroord, Kasteel Valkenburg en attractieparken. In het sfeervolle centrum van de plaats vind je alle voorzieningen die een student nodig heeft zoals veel winkels, terrasjes en restaurants. Geïnteresseerd in een studentenkamer in Valkenburg? Maak gebruik van de zoekopties en vind vandaag nog jouw ideale studentenkamer te huur.

Met de auto bereik je Valkenburg via de de autosnelweg A79. Er bevindt zich ook een treinstation met snelle verbindingen naar Maastricht en Heerlen.

© 2012-2020 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419