Soest

Kamers Soest

Er is 1 kamer te huur in Soest. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 1.

Filter 1 kamers

2 kamer appartement | Koninginnelaan, Soest ('t Hart)

Nieuw
Koninginnelaan, Soest

TE HUUR AANGEBODEN (VER) NIEUWBOUW APPARTEMENT! DIT BETREFT HET LAATST BESCHIKBARE APPARTEMENT! LOCATIE: KONINGINNELAAN 24-B TE SOEST ALGEMEEN: De …

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Soest?

Gratis het meest recente aanbod binnen Soest ontvangen?

Oproepen in Soest

Op zoek naar een kamer in Soest? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Soest

Betaalbare kamers in Soest? Bekijk ons ruime aanbod aan kamers op Kamers.nl en wij zorgen ervoor dat je een geschikte kamer in Soest vindt. Voer nu direct een zoekopdracht uit en maak gebruik van de zoekopties om het aanbod kamers in Soest te specificeren. Wanneer je een kamer naar wens hebt gevonden, kan je direct een bezichtiging plannen. Makkelijk en snel!

Studentenkamers Soest

Soest is een plaats in de provincie Utrecht en heeft studenten veel te bieden. Denk aan grote winkelcentra, smaakvolle restaurants die nog steeds betaalbaar zijn, bierrijke kroegjes en allerlei sportvoorzieningen voor de gezonde student. Heb je een geschikte studentenkamer in Soest gevonden? Plan dan direct een bezichtiging. Zo weet je zeker dat jij jouw ideale studentenkamer niet misloopt.

Soest heeft twee treinstations aan de spoorlijn die van Utrecht naar Hilversum loopt. Een avondje stappen in Utrecht is dus absoluut goed te doen. Met de auto is jouw kamer in Soest goed te bereiken via de autosnelwegen A1 of A28. Ben je enthousiast geworden over Soest? Begin dan vandaag nog met zoeken naar jouw zo gewilde kamer!

© 2012-2019 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419