Schiedam

Kamers Schiedam

Er zijn 2 kamers te huur in Schiedam. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

2 kamer appartement | Cartesiusstraat, Schiedam (Rotterdamsedijk)

Nieuw
Cartesiusstraat, Schiedam

De woning beschikt van een grote woonkamer met eethoek en een keuken. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed en kast. Ook is er een badkamer met WC.…

2 kamer appartement | Rotterdamsedijk, Schiedam (Rotterdamsedijk)

Rotterdamsedijk, Schiedam

Huur: €975,00 excl. + €75,00 voorschot gas, water en licht Borg: €1.050,00 Zeer mooi en luxe gerenoveerd 2 kamer appartement op de 2e verdieping aan …

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Schiedam?

Gratis het meest recente aanbod binnen Schiedam ontvangen?

Oproepen in Schiedam

Op zoek naar een kamer in Schiedam? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Schiedam

Een compleet aanbod kamers in Schiedam vind je razendsnel op Kamers.nl. Wij bieden je handige zoekopties waarmee je het aanbod kunt afstemmen op jouw woonwensen. Je kunt bijvoorbeeld aangeven in welke prijsklasse je een kamer in Schiedam zoekt. Wanneer je een leuke kamer hebt gevonden, kan je direct een bezichtiging plannen.

Studentenkamers in Schiedam

Schiedam is een stad in de provincie Zuid-Holland, vlakbij Rotterdam en Vlaardingen. De stad is onder meer bekend om de historische binnenstad, haar jenever en de hoogste windmolens ter wereld. Je kunt heerlijk door het centrum van Schiedam wandelen en de mooie straten en huizen bekijken. De plaats heeft een ruim en gevarieerd winkelaanbod en veel leuke horecagelegenheden. Verder zijn er verschillende bezienswaardigheden, zoals het stadhuis en de molens. Een studentenkamer te huur in Schiedam vind je dan ook op Kamers.nl!

Schiedam wordt omsingeld door verschillende autosnelwegen en is dan ook uitstekend te bereiken. Er bevinden zich twee treinstations in de stad. Schiedam heeft verder een metroverbinding met Rotterdam.

© 2012-2020 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419