Oisterwijk

Kamers Oisterwijk

Er is 1 kamer te huur in Oisterwijk. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 1.

Filter 1 kamers

2 kamer woning | Kerkhovensestraat, Oisterwijk (Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers)

Nieuw
Kerkhovensestraat, Oisterwijk

Woning met tuin te huur op een mooie locatie in Oisterwijk Aan de rand van de bebouwde kom van Oisterwijk met uitzicht over landerijen ligt deze prac…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Oisterwijk?

Gratis het meest recente aanbod binnen Oisterwijk ontvangen?

Oproepen in Oisterwijk

Op zoek naar een kamer in Oisterwijk? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Oisterwijk

Een compleet aanbod aan kamers in Oisterwijk vind je razendsnel op Kamers.nl. Wij raden je aan gebruik te maken van de hele handige zoekopties, waarmee je jouw voorkeuren kunt aangeven. Geef bijvoorbeeld aan in welke prijsklasse je zoekt of wat de oppervlakte van jouw toekomstige kamer in Oisterwijk moet zijn. Zo vindt je eenvoudig en snel de kamer in Oisterwijk die bij jou past.

Studentenkamers huren in Oisterwijk

Oisterwijk is een plaats in de provincie Noord-Brabant. Het is een toeristische plaats en in 1909 werd hier de eerst VVV opgericht. Je vindt er veel horecagelegenheden, winkels en sportvoorzieningen. Als student is er genoeg te beleven. Want behalve gezellig een terrasje pakken, kan je in de omgeving van Oisterwijk lekker bijkomen en genieten van de rustige omgeving. Neem gerust een vrijblijvend kijkje op onze site, wie weet vind je direct die ene studentenkamer waar je zo hard naar op zoek was!

Er bevindt zich een treinstation aan de spoorlijn Tilburg - Eindhoven. Met de auto bereik je de plaats via de autosnelweg A65.

© 2012-2021 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419