Nieuw-Vennep

Kamers Nieuw-Vennep

Er is 1 kamer te huur in Nieuw-Vennep. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 1.

Filter 1 kamers

Kamer | Wechelerveld, Nieuw-Vennep (Nieuw-Vennep Getsewoud Zuid)

Wechelerveld, Nieuw-Vennep

mooie kamer te huur aangeboden voor 625 euro inclusief gas/water/elektra. grote keuken, woonkamer en tuin gratis parkeren.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Nieuw-Vennep?

Gratis het meest recente aanbod binnen Nieuw-Vennep ontvangen?

Oproepen in Nieuw-Vennep

Op zoek naar een kamer in Nieuw-Vennep? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Nieuw Vennep

Geschikte kamers in Nieuw Vennep? Kijk dan eens rustig rond op Kamers.nl. Wij bieden een compleet aanbod kamers te huur in Nieuw Vennep. Natuurlijk past niet iedere kamer bij jou, daarom kan je gebruik maken van de handige zoekopties. Hiermee geef je bijvoorbeeld aan in welke prijsklasse je zoekt.

Studentenkamers Nieuw Vennep

Nieuw Vennep is een plaats in de provincie Noord-Holland en ligt niet ver van de kust. Vlakbij Nieuw Vennep liggen ook een aantal plassen, waardoor het ook een geliefde woonplaats is voor watersporters. Voor studenten is er naast studeren genoeg te doen. Je lekker uitleven aan het water, shoppen in de hippe winkeltjes, een hapje eten in de gezellige eetcafé's en restaurants of lekker sporten. De studentenkamers zijn beschikbaar in allerlei types: ruime kamers met eigen douche en toilet, kamers met balkon of dakterras of kamers in een huis met veel andere studenten.Om de kamer te vinden die helemaal bij jou past, hoef je alleen maar even te kijken op Kamers.nl. Binnen enkele seconden weet jij of jouw geliefde kamer beschikbaar is.

Met de auto bereik je Nieuw Vennep via de autosnelwegen A44 en A4. Het treinstation van de plaats heeft snelle verbindingen met Rotterdam, Leiden, Haarlem en Amsterdam. Genoeg mogelijkheden dus om eens een dag of avond op stap te gaan in een andere grote studentenstad!

© 2012-2020 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419