Meerssen

Kamers Meerssen

Er is 1 kamer te huur in Meerssen. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 1.

Filter 1 kamers

1 kamer appartement | Volderstraat, Meerssen (Meerssen)

Nieuw
Volderstraat, Meerssen

Eenvoudige studio gelegen nabij de dorpskern van Meersen. De keuken is voorzien van een afzuigkap en losse koelkast. De badkamer heeft een douche, was…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Meerssen?

Gratis het meest recente aanbod binnen Meerssen ontvangen?

Oproepen in Meerssen

Op zoek naar een kamer in Meerssen? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Meerssen

Snel en eenvoudig kamers in Meerssen vinden? Dan ben je op Kamers.nl aan het juiste adres. Op onze website kan je gebruik maken van handige zoekopties, waardoor je snel de kamer vindt die bij jou past. Meerssen heeft een gevarieerd kameraanbod in verschillende soorten woningen. Je kunt op onze website direct een bezichtiging plannen als je een leuke kamer in Meerssen heeft gevonden.

Studentenkamers in Meerssen

Het dorp Meerssen is gelegen in de provincie Limburg. De plaats is gelegen op de grens van het Maasdal en het Geuldal aan de rivier de Geul. Je vindt in Meerssen veel voorzieningen, zoals een sporthal, winkels, restaurants en een recreatiegebied. Ook zijn er enkele uitgaansgelegenheden. In de dichtbij gelegen stad Maastricht kan je goed uitgaan en vind je veel culturele activiteiten. Een student kan dus zijn lol op in Meerssen! Kijk vandaag nog op onze site om te zien of jouw zo gewilde studentenkamer beschikbaar is.

De bereikbaarheid van Meerssen is erg goed. Per auto bereik je de plaats via de autosnelwegen A2 en A79. Er zijn goede busverbindingen met omliggende steden en dorpen, zoals Maastricht.

© 2012-2021 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419