Lochem

Kamers Lochem

Er is 1 kamer te huur in Lochem. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 1.

Filter 1 kamers

2 kamer appartement | Achterstraat, Lochem (Vesting)

Nieuw
Achterstraat, Lochem

Compleet gerenoveerd 2 kamer appartement gelegen in een prachtig monumentaal pand midden in het centrum van Lochem. In dit pand zijn vorig jaar 3 nieu…

Gratis het meest recente aanbod binnen Lochem ontvangen?

Oproepen in Lochem

Op zoek naar een kamer in Lochem? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Lochem

Op Kamers.nl vind je heel makkelijk en snel de kamer in Lochem die helemaal bij jou past. Zoek je al lang een kamer te huur in Lochem, maar heb je nog niets gevonden? Bekijk dan ons aanbod direct en maak gebruik van de zoekopties. Heb je een leuke kamer in Lochem gevonden? Schrijf je dan in en plan direct een bezichtiging.

Studentenkamers in Lochem

Lochem is een stad in de provincie Overijssel. Lochem is een charmant stadje met vele voorzieningen, zoals een schouwburg, een bibliotheek, restaurants en een ruim winkelaanbod. Het is erg leuk door Lochem heen te lopen en de mooie, oude gebouwen te bekijken. Veel mensen komen naar de omgeving van Lochem om de mooie natuur te bekijken. Je vindt er veel natuurgebieden en landgoederen waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen. Een prachtige omgeving dus voor een student die rust zoekt. Wil je een studentenkamer in Lochem huren? Dan ben je op Kamers.nl aan het juiste adres!

Je bereikt Lochem via een aantal regionale wegen. Er bevindt zich een treinstation aan de spoorlijn Hengelo – Zutphen. Verder doen verschillende buslijnen Lochem aan.

© 2012-2017 Kamers