Leidschendam

Kamers Leidschendam

Er zijn 2 kamers te huur in Leidschendam. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

2 kamer appartement | Damlaan, Leidschendam (Damsigt)

Damlaan, Leidschendam

In het gezellige Damcentrum met o.a. veel winkels, eetgelegenheden en horeca, gelegen 2-kamer appartement op de 1e verdieping. Het betreft een ruim en…

Kamer | Amstelhof, Leidschendam (Amstelwijk)

Amstelhof, Leidschendam

Vanaf januari wil ik graag mijn woning delen met een rustig, studerend /werkend persoon die opzoek is naar een kamer? Zelf ben ik een rustig persoon, …

Gratis het meest recente aanbod binnen Leidschendam ontvangen?

Oproepen in Leidschendam

Op zoek naar een kamer in Leidschendam? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Leidschendam

Voer een zoekopdracht uit op Kamers.nl en vind eenvoudig de kamer in Leidschendam waarnaar je op zoek bent. Je kunt gebruik maken van de handige zoekopties, waardoor het aanbod in enkele seconden wordt gespecificeerd. Geef bijvoorbeeld je maximum huurprijs aan of de wijk in Leidschendam waar je graag een kamer zoekt. Wij bieden je zonder twijfel het meest complete aanbod kamers in Leidschendam. Heb je een kamer gezien waarin je interesse heeft? Schrijf je dan in en plan direct een bezichtiging.

Studentenkamers in Leidschendam

Leidschendam is een mooie plaats in de provincie Zuid-Holland. De plaats biedt veel voorzieningen, zoals het overdekte winkelcentrum Leidsenhage met 180 winkels. Shoppen is dus geen probleem! Verder zijn er veel leuke en betaalbare restaurants, een zwembad, een bibliotheek en verschillende stadsparken. In de omgeving van Leidschendam liggen enkele recreatiegebieden waar je heen kan om even bij te komen van een week lang hard studeren. Verder ben je zo in Den Haag of Leiden. Een studentenkamer te huur in Leidschendam vind je dan ook op Kamers.nl!

De autosnelweg A4 loopt langs Leidschendam heen. De plaats is daarom erg goed te bereiken. Er bevindt zich een metro- en busstation in Leidschendam. Je kunt ook gebruik maken van het treinstation van Den Haag Mariahoeve. Leidschendam ligt erg centraal, en met het uitstekende openbaar vervoer is het geen enkel probleem om naar andere steden te reizen.

© 2012-2017 Kamers