Katwijk

Kamers Katwijk

Er is 1 kamer te huur in Katwijk. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 1.

Filter 1 kamers

2 kamer appartement | Piet Heinlaan, Katwijk (Witte Hek)

Piet Heinlaan, Katwijk

Dit appartement is gelegen in een gezellige woonwijk. Het appartement is aangebouwd aan een woonhuis maar is geheel vrijstandig hiervan. Vrij uitzicht…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Katwijk?

Gratis het meest recente aanbod binnen Katwijk ontvangen?

Oproepen in Katwijk

Op zoek naar een kamer in Katwijk? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Katwijk

Op Kamers.nl vind je kamers in Katwijk in verschillende prijsklassen en met verschillende eigenschappen. Je kunt een zoekopdracht uitvoeren en met de zoekopties aangeven wat voor soort kamer in Katwijk je zoekt. Vervolgens krijg je een aanbod te zien dat helemaal op jouw wensen is afgestemd. Je kunt de verschillende kamers in Katwijk bekijken en als je een geschikte kamer heeft gevonden, direct een bezichtiging plannen.

Studentenkamers in Katwijk

Het dorp Katwijk ligt in de provincie Zuid-Holland. Het dorp heeft een uitgebreid centrum met veel verschillende soorten winkels. Verder bevindt er zich een theater, waar wekelijks voorstellingen plaatsvinden. Op het gebied van sport zijn er veel sportclubs en verenigingen. Katwijk ligt aan het strand, een fantastische omgeving voor een student die even bij wilt komen van het harde studeren. Zomers kan je natuurlijk zwemmen, zonnen of watersporten beoefenen. Geïnteresseerd in studentenkamers in Katwijk die te huur staan? Bekijk dan het aanbod op Kamers.nl!

De autosnelweg A44 loopt langs Katwijk heen. Bussen zorgen voor verbindingen met onder meer Den Haag, Haarlem en Leiden. Hier bevinden zich ook treinstations.

© 2012-2021 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419