Huizen

Kamers Huizen

Er zijn 0 kamers te huur in Huizen.

Filter 0 kamers

Gratis het meest recente aanbod binnen Huizen ontvangen?

Oproepen in Huizen

Op zoek naar een kamer in Huizen? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Huizen

Wil je graag een betaalbare maar toch comfortabele kamer in Huizen? Kamers.nl biedt een uitgebreid aanbod aan kamers in Huizen. Maak gebruik van de zoekopties om het aanbod af te stemmen op jouw wensen. Geef bijvoorbeeld aan in welke wijk je een kamer zoekt of in welke prijsklasse. Een kamer in Huizen vind je dus probleemloos en snel, gewoon een kwestie van je wensen aangeven op Kamers.nl!

Studentenkamers in Huizen

Huizen is een plaats in de provincie Noord-Holland en wordt omringd door steden zoals Naarden en Bussum. Het is een mooie groene plaats met veel verschillende soorten woningbouw en dus ook uiteenlopende studentenkamers. Kamers met mooie balkons, ruime kamers, betaalbare en kleinere kamers, kamers met een gedeelde douche of een eigen badkamer. Kies maar! Huizen ligt aan het water, waardoor er veel watersportmogelijkheden zijn. Er bevinden zich zeer veel sportclubs in de plaats, de sportieve student kan zich dus helemaal uitleven. Verder heeft Huizen een ruim winkelaanbod, goede restaurants en eetcafé's. Alle mogelijkheden tot ontspanning zijn zeker aanwezig. Een studentenkamer in Huizen is daarom een uitstekende optie.

Per auto is Huizen te bereiken via de autosnelwegen A27 en A1. Er bevindt zich geen treinstation, maar wel een uitgebreid busnetwerk.

© 2012-2017 Kamers