Hoensbroek

Kamers Hoensbroek

Er is 1 kamer te huur in Hoensbroek. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 1.

Filter 1 kamers

1 kamer appartement | Heisterberg, Hoensbroek (De Dem en omgeving)

Nieuw
Heisterberg, Hoensbroek

Studio op de begane grond van een pand aan de Heisterberg te Hoensbroek. Nette woon-slaapkamer met nieuwe open keuken (zonder apparatuur). Badkamer me…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Hoensbroek?

Gratis het meest recente aanbod binnen Hoensbroek ontvangen?

Oproepen in Hoensbroek

Op zoek naar een kamer in Hoensbroek? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Hoensbroek

Op zoek naar een comfortabele kamer in Hoensbroek? Op Kamers.nl vind je een ruim aanbod aan betaalbare en mooie kamers in Hoensbroek. Voor een aanbod afgestemd op jouw voorkeuren maak je gebruik van de filteropties. Hiermee geef je bijvoorbeeld de prijsklasse of oppervlakte van de kamer aan. Een geschikte kamer in Hoensbroek is dus nooit ver weg op Kamers.nl!

Studentenkamers in Hoensbroek

Hoensbroek is een plaats in de provincie Limburg. Er staat een bijzondere bezienswaardigheid in Hoensbroek, namelijk: Kasteel Hoensbroek. Rondom dit 13e eeuwse kasteel is eeuwenlang gevochten. In Hoensbroek vind je als student een ruim aanbod aan winkels en restaurantjes. Verder heeft de plaats een aantal stadsparken waar je heerlijk kan relaxen en outdoor sporten kan doen. Buiten Hoensbroek vind je de Brunsummerheide, een groot natuurgebied gelegen vlakbij Brunssum. Kijk voor beschikbare studentenkamers in Hoensbroek op Kamers.nl.

Hoensbroek heeft een treinstation aan de lijn Heerlen – Sittard. Verder rijden er verschillende buslijnen door de plaats. Met de auto bereik je Hoensbroek het beste via de autosnelweg A76.

© 2012-2019 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419