Helmond

Kamers Helmond

Er zijn 2 kamers te huur in Helmond. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

2 kamer appartement | Cortenbachstraat, Helmond (West)

Cortenbachstraat, Helmond

IMMEDIATELY AVAILBALE / FOR ENGLISH SEE BELOW DIRECT BESCHIKBAAR Instapklaar en goed onderhouden 2-kamer appartement rustig gelegen nabij het centrum …

Kamer | Bakelsedijk, Helmond (Straakven)

Bakelsedijk, Helmond

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Interveste. Gelieve contact met hen op te nemen. Deze kamers zijn speciaal beschikbaar voor stude…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Helmond?

Gratis het meest recente aanbod binnen Helmond ontvangen?

Oproepen in Helmond

Op zoek naar een kamer in Helmond? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Helmond

Op Kamers.nl vind je een ruim en overzichtelijk aanbod aan diverse kamers in Helmond. Er zijn verschillende type kamers in verschillende prijsklassen te vinden. Voer nu meteen een zoekopdracht uit en maak gebruik van de zoekopties waarmee je bijvoorbeeld de prijsklasse en wijk aan kunt geven. Een geschikte kamer in Helmond vind je op Kamers.nl!

Studentenkamers in Helmond

Helmond is een stad in de provincie Noord-Brabant. In het prachtige, historische centrum kan je heerlijk winkelen. Verder zijn er in het stadshart veel restaurants en kroegen gevestigd. Je vindt in Helmond een aantal bekende bouwwerken, zoals Kasteel Helmond en de Kubuswoningen. In de omgeving van de stad liggen een aantal natuurgebieden en plassen waar tal van recreatiemogelijkheden zijn. Ben je op zoek naar een studentenkamer te huur in het mooie Helmond? Zoek dan niet verder, want dan ben je op Kamers.nl aan het juiste adres!

Met de auto bereik je Helmond via de autosnelwegen A67 en A270. Er zijn ook uitstekende verbindingen met België en Duitsland. De vier treinstation van Helmond liggen allen aan de spoorlijn Eindhoven – Venlo.

© 2012-2020 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419