Heiloo

Kamers Heiloo

Er is 1 kamer te huur in Heiloo. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 1.

Filter 1 kamers

2 kamer woning | Kennemerstraatweg, Heiloo (Plan Oost)

Kennemerstraatweg, Heiloo

Dit zeer nette en knusse 2 kamer appartement ligt in de dorpskern van Heiloo op steenworpafstand van de winkels, eetgelegenheden, de beste Italiaanse …

Gratis het meest recente aanbod binnen Heiloo ontvangen?

Oproepen in Heiloo

Op zoek naar een kamer in Heiloo? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Heiloo

Ben je op zoek naar een kamer te huur in Heiloo? Op Kamers.nl kan je je zoektocht beginnen door een zoekopdracht uit te voeren en de filtercriteria te gebruiken zodat de kamer in Heiloo aan al jouw wensen en eisen voldoet. Kamers.nl helpt je graag met het vinden van de geschikte kamer in Heiloo, het prachtige plaatsje in de buurt van Egmond aan Zee. Heb je een kamer in Heiloo gevonden die helemaal bij jou past? Plan dan direct een eerste bezichtiging en bekijk de kamer met eigen ogen!

Studentenkamers in Heiloo

Heiloo is een dorp in de provincie Noord-Holland. Het dorp ligt in een mooie, groene omgeving met op korte afstand de duinen en de Noordzee. Hier kan je naast studeren ook prachtig fietsen en wandelen en natuurlijk aan het mooie strand liggen. In het centrum van Heiloo zijn naast de bekende winkels ook restaurants en café's. In Heiloo vind je veel verschillende type woningen en studentenkamers. Bekijk ons aanbod in Heiloo vandaag nog!

De autosnelweg A9 loopt langs Heiloo heen. Verder bevindt zich er een treinstation aan de spoorlijn Alkmaar – Amsterdam. Er rijden verschillende buslijnen door het dorp.

© 2012-2017 Kamers