Heerhugowaard

Kamers Heerhugowaard

Er is 1 kamer te huur in Heerhugowaard. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 1.

Filter 1 kamers

Kamer | Middenweg, Heerhugowaard (Schrijverswijk)

Middenweg, Heerhugowaard

Te huur aangeboden: kamer zijnde onderdeel van een complex met 6 kamers gelegen boven een restaurant in het centrum van Heerhugowaard De bewoners bes…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Heerhugowaard?

Gratis het meest recente aanbod binnen Heerhugowaard ontvangen?

Oproepen in Heerhugowaard

Op zoek naar een kamer in Heerhugowaard? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Heerhugowaard

Wil je ons aanbod kamers te huur in Heerhugowaard bekijken? Voer dan nu direct een zoekopdracht uit en geef met behulp van de zoekopties jouw wensen aan. Je kunt bijvoorbeeld aangeven in welke prijsklasse u een kamer in Heerhugowaard zoekt. In Heerhugowaard vind je verschillende type kamers in oude woningen of nieuwbouwhuizen. Genoeg keus dus!

Studentenkamers in Heerhugowaard

Heerhugowaard is een stad in de provincie Noord-Holland. De stad bevindt zich in een afwisselend landschap van bloembolvelden, molens en een bos. Een ontspannen omgeving dus voor studenten. Verrassend: in Heerhugowaard bevindt zich de unieke Stad van de Zon, een wijk die meer energie oplevert dan verbruikt. Verder zijn er veel voorzieningen in de stad, zoals een bioscoop, een theater, veel sportvoorzieningen en een uitgebreid winkelcentrum. Als student hoef je je zeker niet te vervelen in Heerhugowaard!

Heerhugowaard is via verschillende provinciale wegen te bereiken. De stad heeft snelle treinverbindingen met onder meer Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Nijmegen. Daarnaast zijn er goede busverbindingen met omliggende plaatsen.

© 2012-2021 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419