Heemskerk

Kamers Heemskerk

Er zijn 2 kamers te huur in Heemskerk. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

1 kamer appartement | Weg acker, Heemskerk (Waterakkers)

Nieuw
Weg acker, Heemskerk

Mooie studio in de omgeving van voorzieningen strand en natuurschoon

2 kamer appartement | Maerten van Heemskerckstraat, Heemskerk (Beijnesbuurt)

Maerten van Heemskerckstraat, Heemskerk

Volledig gerenoveerd 2 kamer appartement in hartje centrum van Heemskerk! Winkels, supermarkten etc. vindt u allemaal op loopstand. Begane grond …

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Heemskerk?

Gratis het meest recente aanbod binnen Heemskerk ontvangen?

Oproepen in Heemskerk

Op zoek naar een kamer in Heemskerk? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Heemskerk

Ben je per direct op zoek naar een kamer in Heemskerk? Op Kamers.nl vind je gegarandeerd een ruim aanbod aan kamers, zo ook in Heemskerk. Op onze website kan je gebruik maken van de handige filters, waardoor het aanbod precies op jouw wensen wordt afgestemd. Heemskerk biedt je een gevarieerd woningaanbod met zowel oude huizen als nieuwbouw. Je kunt vanaf onze website meteen een bezichtiging plannen. Geen tijd te verliezen dus!

Studentenkamers in Heemskerk

Heemskerk is een dorp in de provincie Noord-Holland en heeft directe verbindingen met ondermeer [Haarlem])http://www.kamers.nl/huren/haarlem/). Heemskerk ligt niet ver van de duinen en het strand waar je in de zomer na een jaar keihard studeren heerlijk kunt wandelen, zonnen of watersporten kunt beoefenen. In het gezellige centrum van Heemskerk kan je uitstekend winkelen, op een terrasje zitten of uit eten gaan. Verder beschikt het dorp over voorzieningen op het gebied van cultuur en sport. De studentenkamer in Heemskerk die bij jou past, vind je ongetwijfeld op Kamers.nl!

De autosnelweg A9 loopt langs Heemskerk heen, waardoor je snelle verbindingen hebt met de Randstad. Er bevindt zich een treinstation in Heemskerk met snelle verbindingen naar onder meer Amsterdam en Haarlem. Verder rijden er verschillende buslijnen door de plaats heen.

© 2012-2021 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419