Eygelshoven

Kamers Eygelshoven

Er zijn 2 kamers te huur in Eygelshoven. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

2 kamer appartement | Torenstraat, Eygelshoven (Eygelshoven-Kom)

Nieuw
Torenstraat, Eygelshoven

Goed onderhouden appartement, gelegen op de 1e Verdieping met mooi uitzicht, gunstig gelegen t.o.v. alle voorzieningen en voldoende parkeergelegenheid…

1 kamer appartement | Kerkraderstraat, Eygelshoven (Vink)

Kerkraderstraat, Eygelshoven

TE HUUR, Centraal gelegen in Eygelshoven, instapklaar appartement met 1 slaapkamer. Indeling woning: 2de verdieping, Via de hal (1x1,5m) met garder…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Eygelshoven?

Gratis het meest recente aanbod binnen Eygelshoven ontvangen?

Oproepen in Eygelshoven

Op zoek naar een kamer in Eygelshoven? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Eygelshoven

Ben je op zoek naar een kamer te huur in Eygelshoven? Op Kamers.nl bieden we een ruim aanbod aan allerlei kamers in Eygelshoven aan. Maak gebruik van de filters om jouw woonwensen aan te geven. Zo krijg je een gespecificeerd aanbod te zien. Geef bijvoorbeeld aan wat jouw maximum huurprijs is of in welke wijk van Eygelshoven je een kamer zoekt. Je kunt direct een bezichtiging plannen wanneer je een leuke kamer heeft gezien.

Studentenkamers in Eygelshoven

Eygelshoven is een dorp in de provincie Limburg, nabij Heerlen. Het dorp staat bekend om zijn grote weekmarkt waar veel mensen op af komen. Je vindt er ook een aantal restaurants en kroegen. Rondom Eygelshoven liggen veel natuurgebieden met bos, vijvers en kastelen. Wil je een studentenkamer in Eygelshoven huren? Kamers.nl heeft het grootste aanbod aan kamers in Nederland, kijk vandaag nog op onze site en vind jouw ideale studentenkamer!

Eygelshoven is met de auto te bereiken via verschillende provinciale wegen. Er bevinden zich twee treinstation in het dorp. Verder rijden er een aantal bussen door het dorp.

© 2012-2020 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419