Etten-Leur

Kamers Etten-Leur

Er is 1 kamer te huur in Etten-Leur. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 1.

Filter 1 kamers

2 kamer appartement | Bisschopsmolenstraat, Etten-Leur (Grauwe Polder 3)

Bisschopsmolenstraat, Etten-Leur

Geheel gerenoveerde kantoorruimte gelegen op de eerste etage aan de Bisschopsmolenstraat te Etten-Leur. De ruimte is onderverdeeld in 3 eigen kantoor…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Etten-Leur?

Gratis het meest recente aanbod binnen Etten-Leur ontvangen?

Oproepen in Etten-Leur

Op zoek naar een kamer in Etten-Leur? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Etten-Leur

Een ruim aanbod kamers in Etten-Leur, gelegen in de buurt van Breda, vind je supersnel op Kamers.nl. Doorzoek ons aanbod eenvoudig door gebruik te maken van de zoekopties. Hiermee kan je jouw woonwensen aangeven en het aanbod wordt vervolgens afgestemd op jouw eigen voorkeuren. Er zijn verschillende soorten kamers in Etten-Leur die te huur staan in verschillende prijsklassen. Heb je een geschikte kamer in Etten-Leur gevonden? Plan dan meteen een bezichtiging.

Studentenkamers in Etten-Leur

Etten-Leur is een plaats in de provincie Noord-Brabant. De plaats heeft een groot winkelcentrum met zowel de bekende ketens als bijzondere, lokale winkeltjes. Verder vindt er iedere week een markt plaats. Ook op het gebied van cultuur is er genoeg doen met instellingen als een bibliotheek, een theater en instellingen voor beeldende kunst. Etten-Leur is een groene plaats met verschillende stadsparken waar je prima kunt ontspannen. De geschikte studentenkamer in Etten-Leur vind je op Kamers.nl.

In Etten-Leur bevindt zich een treinstation aan de lijn Breda - Roosendaal. De autosnelweg A58 loopt langs de plaats heen. Verder verbinden bussen Etten-Leur met omliggende steden en dorpen.

© 2012-2020 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419