Duiven

Kamers Duiven

Er is 1 kamer te huur in Duiven. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 1.

Filter 1 kamers

2 kamer appartement | Giesbeeksestraat, Duiven (De Vergert)

Giesbeeksestraat, Duiven

mooi rustig gelegen in het buitengebied van Duiven

Gratis het meest recente aanbod binnen Duiven ontvangen?

Oproepen in Duiven

Op zoek naar een kamer in Duiven? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Duiven

Een kamer in Duiven die bij je past, vind je op Kamers.nl. Ons uitgebreide aanbod kan je eenvoudig doorzoeken met behulp van de zoekopties. Hiermee kan je bijvoorbeeld aangeven in welke prijsklasse je zoekt of wat de oppervlakte van jouw toekomstige kamer moet zijn. Heb je de kamer in Duiven gevonden die jouw interesse heeft? Dan kan je direct een bezichtiging plannen. Maak vandaag nog een afspraak!

Studentenkamers in Duiven

Duiven is een plaats in de provincie Gelderland. Het heeft een typisch dorpscentrum met een aantal supermarkten, winkels en restaurants. Verder bevinden zich er enkele grotere ketens, zoals IKEA en Intratuin. Rondom Duiven vind je enkele natuurgebieden, zoals het Horsterpark. Hier bevinden zich sportvelden met daaromheen een prachtig bos met wandel- en fietspaden. Hier zijn ook een speelbos en een kinderboederij gevestigd. Een ruim aanbod te huur staande studentenkamers in Duiven vind je op Kamers.nl.

De autosnelweg A12 loopt langs Duiven heen. In Duiven bevindt zich een treinstation aan de spoorlijn Doetinchem/Winterswijk – Arnhem. Er rijden ook een aantal buslijnen door het dorp.

© 2012-2017 Kamers