Driebergen-Rijsenburg

Kamers Driebergen-Rijsenburg

Er zijn 2 kamers te huur in Driebergen-Rijsenburg. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

Kamer | Lange Dreef, Driebergen-Rijsenburg (Wildbaan-Dennenburg)

Lange Dreef, Driebergen-Rijsenburg

Wie wil mijn nieuwe huisgenootje worden in Driebergen? Ik heb een leuk huisje in het bosrijke Driebergen met nog wat ruimte over. Het gaat om 16m² (v…

2 kamer woning | Hoofdstraat, Driebergen-Rijsenburg (Loolaankwartier en Beukenstein)

Hoofdstraat, Driebergen-Rijsenburg

WERKRUIMTES BESCHIKBAAR ! Werken op een echt landgoed? Dat kan op een unieke locatie in driebergen! Wij bieden per direct diverse werkruimtes aan op …

Gratis het meest recente aanbod binnen Driebergen-Rijsenburg ontvangen?

Oproepen in Driebergen-Rijsenburg

Op zoek naar een kamer in Driebergen-Rijsenburg? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Driebergen

Kamers te huur in Driebergen? Zoek snel en gemakkelijk op Kamers.nl. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan kamers in Driebergen en bovendien kan je op onze website efficiënt zoeken door gebruik te maken van de filters. Uiteraard kan je kiezen tussen verschillende type kamers in verschillende prijsklassen. Alles op onze site is erop gericht om jou zo snel mogelijk aan de ideale kamer te helpen, waar in Nederland dan ook!

Studentenkamers in Driebergen

Driebergen is een dorp in de provincie Utrecht. Het is gelegen in de bosrijke omgeving van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Het dorp heeft een uitgebreid winkelcentrum en een aantal goede restaurants. Daarnaast is er voor jong en oud veel te doen op het gebied van sport en cultuur. In de omgeving van het dorp kan je prachtige wandel-, fiets- en paardrijtochten maken. Voor een student is er genoeg te beleven. Wil je een dagje de stad induiken? Pak dan de trein naar studentenstad Utrecht.

Met de auto bereik je Driebergen eenvoudig via de autosnelweg A12. Er bevindt zich ook een treinstation met goede verbindingen naar Utrecht. Bussen verbinden het dorp met omliggende plaatsen.

© 2012-2017 Kamers