Dordrecht

Kamers Dordrecht

Er zijn 2 kamers te huur in Dordrecht. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

2 kamer appartement | Reitdiepstraat, Dordrecht (Merwedepolder-Oost)

Nieuw
Reitdiepstraat, Dordrecht

Leuk 3K-appartement op de begane grond met twee slaapkamers in een kleinschalig, netjes onderhouden appartementencomplex met lift. Het appartement li…

2 kamer appartement | Tjongerstraat, Dordrecht (Merwedepolder-Oost)

Tjongerstraat, Dordrecht

In de groene wijk Merwedepolder-west, bevindt zich dit ruime en goed onderhouden 3-kamer appartement. Het appartement heeft een gezamenlijke fietsenbe…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Dordrecht?

Gratis het meest recente aanbod binnen Dordrecht ontvangen?

Oproepen in Dordrecht

Op zoek naar een kamer in Dordrecht? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Dordrecht

Kamers.nl is dé website om een kamer in Dordrecht te vinden. Onze overzichtelijke website biedt allerlei zoekmogelijkheden, zodat je een gespecificeerd aanbod te zien krijgt met kamers die allen voldoen aan de door jou gestelde eisen. Kamers in Dordrecht vinden was nog nooit zo makkelijk! Heb je de kamer in Dordrecht die bij je past, gevonden en wil je zo snel mogelijk de kamer in het echt zien? Het enige wat je dan hoeft te doen, is online direct een bezichtiging inplannen. Dus geen lange procedures en onnodig gedoe. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de kamer vindt die je zoekt. Natuurlijk bieden we ook woonruimte te huur aan in omringende plaatsen als Papendrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Studentenkamers Dordrecht

Dordrecht is een stad in de provincie Zuid-Holland. De stad heeft een rijk verleden wat je terugziet in het mooie, oude centrum van Dordrecht en in historische buurten zoals de Indische Buurt Noord. In de stad vind je veel musea, evenementen en bezienswaardigheden, maar ook restaurants en kroegen zijn goed vertegenwoordigd. Dordrecht wordt omringd door natuurgebieden met in het oosten de Sliedrechtse Biesbosch en in het zuiden de Dordtse Biesbosch. Hier zijn veel recreatiemogelijkheden. Even bijkomen op een bootje met medestudenten na een drukke week studeren? Geen probleem! Natuurlijk zijn er genoeg uitgaansmogelijkheden. Ook kunnen de muziekliefhebbers verschillende bekende en minder bekende bandjes bekijken en beluisteren op de Dordtse poppodia. Genoeg te doen dus voor de Dordtse student! Zoek vandaag nog naar een studentenhuis te huur in Dordrecht!

Op kamers Dordrecht

Je bereikt Dordrecht per auto eenvoudig via de autosnelwegen A15 en A16. In de stad zijn drie treinstations waar stop-, snel- en intercitytreinen stoppen. Verder rijden er veel bussen en vaart er een waterbus naar Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en de Biesbosch.

© 2012-2020 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419