Doetinchem

Kamers Doetinchem

Er zijn 2 kamers te huur in Doetinchem. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

Kamer | Oude Terborgseweg, Doetinchem (Buitengebied Polmanlaan)

Oude Terborgseweg, Doetinchem

Beschikbaar per eind januari gestoffeerde kamer van 17m2. De huurprijs is incl. G/w/e, internet, televisie en servicekosten. Het pand is gelegen op lo…

Kamer | Oude Terborgseweg, Doetinchem (Buitengebied Polmanlaan)

Oude Terborgseweg, Doetinchem

Mooie grote gestoffeerde kamer die beschikt over een eigen keuken. De huurprijs is incl. gas/water/electriciteit, draadloos internet, televisie en ser…

Gratis het meest recente aanbod binnen Doetinchem ontvangen?

Oproepen in Doetinchem

Op zoek naar een kamer in Doetinchem? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Doetinchem

Ben je op zoek naar kamers te huur in Doetinchem? Op Kamers.nl kan je nu direct een zoekopdracht uitvoeren en de filters gebruiken om jouw woonwensen aan te geven. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste kamer te huur in Doetinchem. Heb je een kamer in Doetinchem gevonden die goed lijkt te passen bij jouw wensen en voorkeuren? Dan kan je direct een bezichtiging plannen.

Studentenkamers in Doetinchem

Doetinchem is een stad in de provincie Gelderland. De stad biedt veel voorzieningen op het gebied van winkels, markten, scholen en cultuur. Daarnaast zijn er veel kroegen, dansgelegenheden en restaurants in het centrum gevestigd. In de gemeente Doetinchem vind je vele natuurgebieden, zoals de Kruisbergse bossen en de bossen aan de oostelijke kant van de stad. Hier kan je uitstekend wandelen en fietsen. Ben je op zoek naar een studentenkamer in Doetinchem? Bekijk ons aanbod dan gelijk op Kamers.nl!

Doetinchem heeft een treinstation en verder rijden er verschillende buslijnen. Met de auto bereikt u de stad via de autosnelweg A18 of via regionale wegen. Ook lopen er veel fietspaden naar de stad toe.

© 2012-2017 Kamers