Delfzijl

Kamers Delfzijl

Er zijn 2 kamers te huur in Delfzijl. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

Kamer | Vlamoven, Delfzijl (Delfzijl-West)

Vlamoven, Delfzijl

Let op, u kunt enkel per mail reageren op deze woning! In het appartementencomplex ‘DelfStaete’ aan de Vlamoven in Delfzijl-West komt per 1 augustus …

2 kamer appartement | Schuitenzand, Delfzijl (Delfzijl-Noord)

Schuitenzand, Delfzijl

Ben je het helemaal zat om telkens thuis te zitten en voor je gevoel geen kant op te kunnen? Wil je weer een lekker plekje voor jezelf, maar vind je d…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Delfzijl?

Gratis het meest recente aanbod binnen Delfzijl ontvangen?

Oproepen in Delfzijl

Op zoek naar een kamer in Delfzijl? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Delfzijl

Op zoek naar een geschikte kamer te huur in Delfzijl? Op Kamers.nl kan je nu direct een zoekopdracht doen. Wij raden je aan gebruik te maken van de zoekopties, zodat je precies kunt aangeven wat jouw wensen zijn. Wanneer je de juiste kamer in Delfzijl hebt gevonden, kan je direct een bezichtiging plannen. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Studentenkamers in Delfzijl

Delfzijl is een stad in de provincie Groningen. De havenstad heeft veel voorzieningen, zoals een ziekenhuis, veel onderwijsinstellingen, winkels en culturele instellingen. De stad heeft ook een levendig uitgaansleven met verschillende restaurants, kroegen en een discotheek. Gedurende het jaar vinden er een aantal evenementen plaats, zoals het maritieme evenement DelfSail en het Havenfestival. Toch behoefte aan nog meer stadsdrukte? Neem dan het openbaar vervoer naar studentenstad Groningen.

Je bereikt Delfzijl met de auto via verschillende regionale wegen. De stad beschikt over een treinstation met een direct verbinding naar onder andere Groningen. Een uitgebreid busnetwerk verzorgt de verbindingen met omliggende dorpen en steden.

© 2012-2021 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419