De Bilt

Kamers De Bilt

Er zijn 2 kamers te huur in De Bilt. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

2 kamer appartement | Biltstein, De Bilt (De Bilt)

Biltstein, De Bilt

Royaal 2-kamer appartement gelegen op de 6e woonlaag met prachtig uitzicht over de weilanden en loggia op het zuiden, gelegen aan doorgaande weg naar …

2 kamer appartement | Soestdijkseweg Zuid, De Bilt (De Bilt)

Soestdijkseweg Zuid, De Bilt

algemeen Te huur mooi gelegen 2 kamer senioren appartement op de 1e verdieping van Serviceflat De Akker. De Serviceflat is gelegen aan de rand van De …

Gratis het meest recente aanbod binnen De Bilt ontvangen?

Oproepen in De Bilt

Op zoek naar een kamer in De Bilt? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren in De Bilt

Op Kamers.nl vind je razendsnel en eenvoudig de kamer in De Bilt die aan jouw specifieke wensen voldoet. Je kunt een zoekopdracht uitvoeren en gebruik maken van de filteropties om aan te geven waaraan jouw kamer in De Bilt precies moet voldoen. Kies bijvoorbeeld de juiste prijsklasse en oppervlakte, wel of geen gedeelde douche en wel of niet roken. Heb je een kamer gevonden die jou op het lijf geschreven staat? Plan dan direct een bezichtiging.

Studentenkamers in De Bilt

De Bilt is een dorp in de provincie Utrecht in de buurt van Bilthoven. Het staat bekend om de vestiging van het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut. De Bilt heeft een klein winkelcentrum waar ook een aantal restaurants gevestigd zijn. In de omgeving van het dorp vind je veel natuur, zoals de Utrechtse Heuvelrug waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. In het nabijgelegen Utrecht kan je uitgebreid winkelen en gebruik maken van culturele voorzieningen. Studentenkamers in De Bilt vinden? Bekijk dan direct het aanbod in De Bilt op Kamers.nl.

Per auto bereik je De Bilt via de autosnelwegen A27 en A28. Er bevindt zich geen treinstation in De Bilt, maar wel in het nabijgelegen Bilthoven. Verder rijden er enkele buslijnen door het dorp.

© 2012-2017 Kamers